Beyaz Birlik Anaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; HAYATTA ETKİN ROL ALIP, KENDİNE GÜVENEN,MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Çocuklarımızı yaratıcı ve araştırıcı ruhla yetiştirmek, çocuklarımızın sosyal ve duygusal yönden gelişmelerini sağlamak, zeka açısından gelişen, duygusal açıdan olgunlaşan, sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, istek ve ihtiyaçlarını düzgün bir Türkçeyle ifade edebilen, çevresine sevgi ve güvenle bakabilen GELECEĞİN BİREYLERİNİ yetiştirmektir.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ-BESLENME DOSTU-DEĞERLER EĞİTİMİ ÖDÜLÜ-OHSAH 18001 İŞ GÜVENLİĞİ VE KALİTE ÖDÜLÜ

Saatler: Sabahçı devre için; 07:30-12:30 Öğlenci devre için; 12:30-17:30
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://beyazbirlikanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇÖŞNÜK MAHALLESİ İDEAL SOKAK NO14 Battalgazi /MALATYAÖğretmenler Ortaokulu Bitişiği

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Malatya/Battalgazi